Seneste indlæg

roserejser.dk

Hvad Er Billigt At Købe I Sverige?

Billede: Pixabay

De fleste danskere forbinder Sverige med dyre øl, men der er faktisk mange ting, der er billigere at købe i Sverige. Hvad er billigt at købe i Sverige?

Det er ofte FMCG der er billigere at købe i Sverige. FMCG står for fast moving consumer goods. Altså hurtigt omsættelige produkter som især tøj og elektronik.

Derfor er det billigere i Sverige

Der hvor du kan købe billigt ind i Sverige i forhold til Danmark er, når prisen er den samme i danske og svenske kroner. Det skyldes, at den svenske krone er i en væsentligt lavere kurs end den danske. Faktisk er en svensk krone kun 0,66 danske kroner værd.

Der er især en del at spare på fødevarer. Det er især på steder som McDonald's men også i fødevarebutikker, hvor især frostvarer og færdigproducerede varer er billigere end i Danmark.

Faktisk er ting som slik og lignende produkter oftest billigere i Sverige. Her kan du faktisk godt ramme priser, der er på det halve af, hvad de er i Danmark.

Der er nu altid det lille men, når man gerne vil handle billigt i Sverige. I forhold til grænsehandel i Tyskland er der for alle danskere den udfordring, at det koster penge at komme over broen til Sverige.

Den udgift skal man altid huske at medregne i prisen, når man ser på, om det er billigere at købe ind i Sverige.

OBS: dette du lige læste er bragt i samarbejde med avXperten. Hos avXperten kan du købe blandt et stort og flot udvalg af makulator produkter. Derfor er dette du lige læste markeret.