Seneste indlæg

roserejser.dk

Hvad Skal Man Lave I Odense

Billede: Pixabay, adege

Når du skal tilbringe et par dage i Danmarks navle Odense og du ønsker at se lidt forskelligt, så lad mig komme med nogle gode forslag til dig.

1. H C Andersens hus er altid et besøg værd. Det er et lille fint gult hus, som ligger nede i de hyggelige brolagte gader bagved Nedergade. Man kan næsten drømme sig tilbage og forestille sig, hvordan Hr. Andersens familie har bevæget sig rundt i disse gader.

2. Storms Pakhus som ligger nede ved havnen, er helt klart et godt bud, hvis du skal have lidt lækkert at spise og du ikke er bange for at prøve noget nyt. Her er der et meget stort udvalg af Street food til gode priser og af god kvalitet.

3. Odense Zoo er kåret som Europas bedste Zoo og er helt klart et besøg værd. Blandt andet kan du se pingviner, som lige har fået nyt pingvinhus. Der er giraffer, løver og små søde kaniner. Desuden har Odense Zoo nogle ret fine legepladser.

4. Den fynske landsby, som byder dig ind i det 18 århundrede og viser hvordan livet på fyn var dengang. Her kan du blandt andet se de fine gamle huse og ikke mindst stifte bekendtskab med dyreracer fra dengang. Gennem årene er dyrene blevet forædlet mange gange og er blevet til de dyr vi kender i dag.

5. Munke Mose som ligger lige midt i Odense er et helt fantastisk sted, hvis du gerne vil ud at gå en tur. Her er også opført en række fede legepladser til de mindre børn.

Du læser dette som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet Halskæde med bogstav. Herfra siger vi tusind tak.