Seneste indlæg

roserejser.dk

Hvad Skal Man Lave I Paris

Billede: nuno_lopes

Paris er en af de skønneste og smukkeste byer i Europa! Det er sikkert at sige, at man ikke kommer til at kede sig. Hvis du er så heldig at du har en ferie i sigte til Paris, så kommer der her en masse forslag til hvad du kan lave.

  • Den obligatoriske tur i Eiffeltårnet, som er Paris’ vartegn og et verdenskendt symbol for Frankrig. Tårnet kan sagtens nydes udefra, men det er helt sikkert en kæmpe oplevelse at tage en tur op i tårnet. Herfra kan man næsten se hele Paris og nyde den smukke udsigt.
  • Hvis man er til kabaret, så er Moulin Rouge et sikkert hit at besøge. Bygningen udefra er så opsigtvækkende, at det får en til at stoppe op.
  • Når man har ligget vejen forbi Moulin Rouge, så kan man lige så godt fortsætte op ad vejen, helt op til toppen. Her ligger en af de smukkeste kirker, nemlig Sacré-Coeur. Kirken ligger på en bjergtop og der en smule langt op at gå, men bare udsigten deroppe fra, er det hele værd.
  • Hvis man er til kunst, historie og store skulpturer, så ligger det anerkendte museum Louvre inde i midten af Paris’ centrum. Her hænger det famøse maleri med Mona Lisa.

Derudover synes jeg også at man skal se Triumfbuen, som også er et vartegn, som er opført efter Kejser Napoleon’ ønske. Jeg synes også man skal gå turen forbi Notre Dame kirken, som desværre brændte for nogle år tilbage.

Hvis man rejser som familie med børn, så er Disney Paris uundgåeligt!

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Der kan du blandt andet finde: Enamel Copenhagen. Derfor er dette tekstindhold ikke upartisk.