Seneste indlæg

roserejser.dk

Hvad Skal Man Spise I Frankrig

Billede: Billede af RD LH fra Pixabay

Rigtig mange mennesker rejser udelukkende til Frankrig, på grund af den gastronomiske oplevelse. Frankrig er nemlig meget anerkendt for deres mad. De spiser til gengæld rigtig mange ting, som ikke er så udbredt i Danmark. Her er der nogle bud på, hvad du skal spise hvis du skal til Frankrig:

  1. Foie Gras, som er en traditionel spise i Frankrig. Det er fed gåselever, som har en meget speciel smag. Mange siger det smager lidt ligesom brun sovs, men om ikke andet er det en meget populær ret.
  2. Snegle, eller escargots som man siger på fransk. Retten er en brasserieklassiker, som rigtig mange spiser som en forret. Sneglene bliver ofte tilberedt i hvidløg smør og serveret med flutes.
  3. Frølår, som er en specialitet i Frankrig og på fransk hedder Les Cuisses de Grenouilles. Lårene bliver serveret på et fad og så spiser man dem bare, som var det hot wings.
  4. Hestekød, som man spiste rigtig meget i gamle dage, er stadig en populær ret i Frankrig. Det er dog ikke alle restauranter der stadig serverer det, men hvis man er i en lidt ældre by i Frankrig, så skal man helt sikkert spørge efter cheval, som betyder hestekød på fransk.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette tekstindlæg. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis bestille en masse smykker