Seneste indlæg

roserejser.dk

Hvad Skal Man Spise I Odense?

Billede: Pixabay, Haneman

Odense er en meget hyggelig by med massere af muligheder for at nyde en god middag.  Spørger man en Odenseaner, vil en af de nedenstående spisesteder med garanti gå igen - så de er i den grad det værd at prøve af! 

Storms Pakhus - Det ultimative sted hvis man er til streetfood. Streetfood stammer fra madmarkederne i eksempelvis Kina, Thailand og Afrika, hvor man hurtig kan få et lækkert måltid midt på gaden, uden at skulle ind og sidde på en restaurant. På Storms Pakhus er der mad til hver en smag om man er til Vietnamesisk, Kinesisk, Japansk eller Mexicansk. Er man mere ude efter noget til den søde tand, kan man få Italiensk is eller en lækker og sprød vaffel. 

Umashi - Ligger centralt placeret i Odense og er en hyggelig Japansk sushi restaurant med ægte japansk stemning. På Umashi finder du et overflod af lækre sushimenuer i alverdens farver og smagsnuancer. Prøv også deres ultimative starters fx tempurarejerne, kartoffelrejer eller sommerfuglerejerne. 

Restaurant HOS - Hos restaurant HOS er det ægte dansk stemning, når du får frokostmenuen over det lækreste gourmet smørrebrød som eksempelvis kan lyde på grillede hvide asparges med trompetsvampe, hasselnød, gammelknas ost og sauce hollandaise eller en moderne klassiker som rødspættefilet med estragonremulade og grillet citron.

God fornøjelse! 

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til denne artikel. Hos Perlen Odense shopper du et stort udvalg af Smykker varer. Heraf mærkatet som du ser øverst.